Російська емігрантка Поліна Головушкіна, яка проживає в Італії, розповіла про катастрофічну ситуацію з розвитком епідемії коронавірусув країні і попередила, що карантинні заходи необхідні до введення негайно, інакше буде пізно.

Відповідний пост жінка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Публікація стала резонансною - нею поділилося вже майже 6 тисяч осіб.

"Ви навіть гадки не маєте, що вас чекає через кілька тижнів! І як за такий короткий час змінюється твоє життя, перетворюючись на фільм — катастрофу наяву.

Отже, якщо ви до сих пір тусуєтесь, ходіть в гості на роботу, водите своїх дітей у садочки та школи, просто знайте: 2 тижні тому у нас було те ж саме. Я теж сміялася, і намагалася врятувати свій бізнес, який, як ви знаєте, залежить від туристичних приток. Зараз це вже не актуально. Зараз для нас актуально тільки одне — вижити", - звернулася емігрантка до своїх читачів.

Коронавірус, фото: gettyimages
Коронавірус, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Головушкіна пояснює, що мета публікації - попередити росіян про актуальність загрози, так як в Російській Федерації карантинні заходи були прийняті досить пізно і не повною мірою. Також багато росіян несерйозно ставляться до карантину.

Жінка описала, як виглядає життя на карантині - виходити можна лише раз в тиждень і тільки в продуктові магазини, розташовані поруч з будинком. Вихід на вулицю без поважної причини закінчується штрафом.

Також Головушкіна в яскравих фарбах порівняла ситуацію в Італії з воєнним станом.

Коронавірус в Італії, скріншот з відео
Коронавірус в Італії, скріншот з відео

"Все, що тільки можна перебудовується під лікарні, як під час війни. Сьогодні під лікарню відкрили круїзний лайнер в Генуї.

Хворих приймають тільки тих, хто між життям і смертю, при цьому тим, хто безнадійні дозволяють просто померти. Якщо привозять двох, 30-річного та 50-річного, врятують 30-річного, т. к. часто респіраторних апаратів немає. Хворі лежать всюди — у коридорах, проходах. Самі лікарі працюють без змін, просто до тих пір, поки стоять на ногах. Самі лікарі мруть як мухи.

На півночі тіла вивозять вантажівками. Вантажівок не вистачає. Якщо вашого родича відвезли з короною, і він не зміг одужати, то ви його більше ніколи не побачите. З тілом не дають прощатися, а відвозять безпосередньо в крематорій. Зараз вмирає по 700-800 осіб у день. Для маленької Італії це величезна цифра", - наводить факти жінка.

"Прем'єр-міністр Італії оголошує в країні криза рівня 2ой світової війни. Це і правда схоже на війну. У кожній родині є хтось, кого ти знаєш, хто або помер, або бореться за життя", - розповідає драматичні подробиці Головушкіна.

Вона пояснила, що ситуація розвинулася до катастрофічної всього за один місяць.

"Я не закликаю панікувати, але благаю вас свої звички потрібно змінити зараз, тому що через пару тижнів буде пізно. Не виходьте з дому, не приймайте гостей, родичів, не ходите на роботу, школу, університет", - резюмувала емігрантка.

Я думаю, все знают, что я живу в Италии. Поэтому спасибо всем, кто вспомнил, написал, позвонил в это сложный для нас...

Geplaatst door Полина Головушкина op Maandag 23 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у МОЗ повідомили про нові захворювання коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua" від коронавірусу немає ліків, але українські медики їх продають - чоловік витратив 25 тисяч за два дні.

Також "Знай.ua" писав, що "Бог врятує маленького янголятка..." - в Тернополі коронавірус атакував малюка.