З Тернопільської області прийшли вельми тривожні новини. Місцеві медики повідомляють, що у піврічної дитини було виявлено коронавірусну інфекцію covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови Кременецької райради Володимира Стефанського.

Публікація Володимира Стефанського, Facebook
Публікація Володимира Стефанського, Facebook

"Шановні жителі Кременеччини. На жаль, маємо перший випадок зараження короновирусом COVID-19 в районі. У півторарічної дитини з села Лидихів виявили запалення легенів. Дитину почаївські лікарі за погодженням батьків відправили на лікування до Тернополя. У дитини офіційно підтвердили коронавірус", - написав Стефанський.

Він додав, що дитину, мабуть, було інфіковано від дядька, який нещодавно повернувся з Польщі і не виконав вимоги щодо ізоляції. Голова райради знову закликав громадян не виходити зайвий раз зі своїх будинків і дотримувати правил гігієни та карантину.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За даними Тернопільського лабораторного центру МОЗ, станом на 22.00, 27 березня, на Тернопільщині було зафіксовано 43 лабораторно підтверджених випадки коронавірусу, один з них — летальний. За даними МОЗ, всього в Україні лабораторно підтверджено 311 випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужали (4 дорослий + 1 дитина). За добу виявлено 93 нових випадки COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не травень і навіть не серпень - у Нацбанку розповіли, коли чекати на відновлення економіки.

Як повідомляв Знай.uа за кілька десятків за ніч - у Києві зафіксували нові випадки зараження COVID-19.

Знай.uа писав, лідер Rammstein Ліндеманн повторно перевірився на коронавірус, з'явилися результати тесту.