Коронавірус продовжує поширюватися по Україні. Тому уряд розглядає різні варіанти подальших дій. Одним з них є продовження карантину практично до літа. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Українська правда" голова МВС заявив, що можливість продовжити особливі заходи і далі розглядається нарівні з іншими заходами.

Аваков уточнив, що підсумкове рішення буде приймати не МВС, а весь уряд в цілому, колегіально, враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні на момент поточної дати завершення карантину – 24 квітня. Також він припустив, що карантин триватиме щонайменше два місяці, як і у всій Європі. Аваков заявив, що заходи можуть скасувати лише в другій половині травня.

При цьому прем'єр-міністр України Денис Шмигаль висловив іншу точку зору. Він заявив, що карантин в країні необхідно пом'якшити, щоб знову запустити період рецесії і дозволити людям знову працювати і заробляти собі на життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, інтерактивна карта коронавіруса показує, скільки людей підчепили смертельну хворобу.

Як повідомляв портал Знай.ua Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні

Також Знай.uа писав, емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавіруса