Будівельники, лікарі та зірки начитують аудіокнижки для дітей з вадами зору. А потім передають у школи та викладають на Ютуб. Проєкт має офіційну сторінку у facebook.

До цього проєкту діти не могли повноцінно вивчати шкільну програму, та зараз для них начитали казки та твори Вінграновського, Герберта Уеллса та Стельмаха і ще багато інших авторів!⁠ Це стало можливим завдяки проєкту "Книжки, що говорять" і відчайдушним волонтерам, які захотіли внести свою частинку добра у цей світ.

Аудіокниги, фото проекту "Книги, що говорять"
Аудіокниги, фото проекту "Книги, що говорять"

Вже 5 років волонтери озвучують аудіокниги шкільної програми для дітей з порушеннями зору! Їм дуже потрібна допомога з монтуванням та музичним оформленням аудіокниг. Тож людей із здібностями просять допомогти.

Актриса Анастасія Зюркалова, відома роллю у фільмі "Аврора", розповіла про особливості озвучування аудіокниг.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Аудіокниги, фото проекту "книги, що говорять"
Аудіокниги, фото проекту "книги, що говорять"

Анастасія впевнена, що дітям потрібно давати читати тільки гарно озвучені книги. Тоді це зароджує любов до літератури.

“Після закінчення університету я для себе самостійно почала озвучувати те, що мені подобалося. Потім потрапила у волонтерський проєкт “Книги, які говорять”. Там актори-волонтери озвучують шкільні твори для дітей з вадами зору”, – говорить актриса.

За її словами, озвучування аудіокниг – повноцінна акторська робота.

“Я читаю так, як це відчуваю. Якщо режисер каже, що потрібно трохи по-іншому, то я намагаюся слухати його. Думаю, що для зовсім маленьких діток така манера буде нормальною”, – ділиться секретами професії Анастасія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть українці евакуйовані з Балі - тисячі за їжу, оточення копів та перші паростки.

Як повідомляв Знай.uа українцям з COVID-19 дозволили виходити з дому: постанова уряду.

Знай.uа писав, львів'янам заборонили смажити шашлики, пікніки скасовуються.