Як відомо, в Україні триває період карантину, який влада продовжила до 24 квітня 2020 року. Станом на середу, 2 квітня, в країні вже зареєстровано 804 випадки інфікованих на коронавірусну інфекцію covid-19. У зв'язку з цим українські медики розповіли, у скільки може обійтися лікування одного пацієнта.

Так, лікування пацієнта, хворого на Covid-19, обійдеться в суму від 5 до 10 тисяч гривень. Про це стало відомо завдяки заяві головного лікаря Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тараса Масляка.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

"Ми в нашому закладі підрахували, що вартість лікування пацієнта, хворого на Covid-19, становить від 5 до 10 тисяч гривень", - заявив Тарас Масляк.

Також варто нагадати нашим читачам, що в мережі гуляє багато кадрів, на яких можна побачити, як діти вільно гуляють на майданчиках з батьками. Швидше за все, українці не до кінця усвідомили всю серйозність проблеми. Саме тому Міністерство охорони здоров'я України нагадує громадянам, що "Карантин — не канікули".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"МОЗ закликає: під час карантину потрібно мінімізувати соціальні контакти, не збиратися великими компаніями, не відвідувати місця масового скупчення. Найефективніший спосіб не заразитися - дотримуватися режиму самоізоляції. Бережіть себе, залишайтеся вдома!", - зазначили в МОЗ України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у громадському транспорті Києва почали діяти нові проїзні — що потрібно знати.

Як повідомляв Знай.uа "Немає сил мовчати!" - мати 7-річної зараженої дівчинки поділилася пережитим жахіттям.

Знай.uа писав, карантин не для всіх – копи без масок піддають небезпеці киян, соцмережі лютують.