Продуктові ринки в Україні зможуть працювати під час спалаху коронавірусу, але не всі.

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що МОЗ дозволило органам місцевого самоврядування відкрити ринки в населених пунктах, де місцеві жителі не мають інших можливостей купувати продукти харчування.

"Хочу прокоментувати питання відкриття ринків. МОЗ не відкривав ринки. Постановою головного державного санітарного лікаря чітко прописані вимоги, коли органи місцевого самоврядування можуть дозволити відкрити ринок, якщо немає інших можливостей купувати продукти харчування населенню, яке проживає на тій чи іншій території. Це не заклик відкрити ринки, це можливість відкрити і дати доступ людям до продуктів харчування в період карантину", - підкреслив Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за якими правилами Україна житиме на карантині
Поки українці сидять на карантині, в країні відбуваються зміни. Уряд, намагаючись підлаштуватися під нові обставини, ухвалює відповідні рішення та встановлюючи нові правила.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців примусово одягнуть в маски

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Знай.ua писав, супермаркети знизили ціни на популярні продукти