По всій Україні на період карантину можуть ввести обов'язковий "масковий режим". Про це заявили на щоденній селекторній нараді під головуванням президента Володимира Зеленського, повідомляє сайт президента.

На нараді за участю представників Кабміну розглянули ймовірність впровадження більш жорстких карантинних заходів у країні.

"Зокрема, мова йшла про режим "всі в масках" з 6 по 24 квітня та обмеження кількості людей при перебуванні на вулиці. Адже саме на Великодні свята очікується пік захворюваності на коронавірус", - наголошується в повідомленні.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Для запобігання поширення Covid-19 влада провела переговори з усіма телеканалами з приводу трансляції пасхальних богослужінь. Зараз лише три телеканали не дали відповіді щодо таких показів, але переговори ще тривають.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.uа писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавірусу.