У селищі Пісочин Харківської області дівчину чекав дуже неприємний “сюрприз” на сніданок. В одному з місцевих магазинів вона купила пакетик родзинок, щоб додати його в вівсянку. Вдома, розкривши пакетик і скуштувавши родзинки, дівчина зрозуміла — щось тут не так. Вона висипала вміст на долоню, і ось що відкрилося її погляду — шматки пластику і дрібні камінчики, про які легко можна зламати зуби або вдавитися.

Головне, це був не просто шматочок, одноразово ліпший. Враження було таке, що хтось підмітав на будівництві і висипав вміст совка в пакет з родзинками.

Telegram-канал “Народний ревізор” опублікував скаргу потерпілої від недобросовісного виробника. Вказується, що родзинки був від українського виробника “Завжди Літо”. Виробник перевірку не пройшов — будьте обережні і бережіть своє здоров'я.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще