Найближчими днями "Укрпошта" запустить для літніх людей безкоштовний сервіс доставки продуктів і ліків.

Про це в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Зараз проходить тестування спеціальний колл-центр Укрпошти. Його створено спеціально для людей похилого віку. Надаватимуться послуги з доставки ліків і найнеобхідніших продуктів харчування", - сказав Тимошенко.

За словами Кирила Тимошенко, цей колл-центр працює від сьогодні в тестовому режимі і його послуги були протестовані президентом Зеленським.

"Ми самі туди дзвонили з незнайомого номера телефону і замовили гречку. І вона до нас приїхала, не на Банкову, на іншу адресу, за 12 годин", - повідомив чиновник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як тільки тестування закінчиться, Укрпошта повідомить особам похилого віку номер телефону, куди можна дзвонити і які послуги надаються.

"Особи похилого віку, які є у групі ризику, зможуть бути вдома і замовляти все необхідне", - підкреслив заступник голови ОП.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за якими правилами Україна житиме на карантині

Як повідомляв портал Знай.ua, українців примусово одягнуть в маски

Також Знай.ua писав, банки подарували українцям кредитні канікули на час карантину