Як відомо, український уряд через активне поширення коронавирусної інфекції прийняло рішення посилити карантинні заходи. Тепер громадянам без документів виходити на вулицю заборонено. Однак, у Чернівецькій області, де зареєстровано найбільше інфікованих на covid-19, місцева влада пішла на радикальні заходи.

Голова місцевої обласної адміністрації Сергій Осачук заявив, що буковинці не повинні залишати свої домівки з 13:00 суботи, 4 квітня, до 6:00 понеділка, 6 квітня. Жителям області порадили придбати продуктів харчування на дві доби. Про це стало відомо завдяки публікації Сергія Осачука в мережі Facebook.

Публікація Сергія Осачука, Facebook
Публікація Сергія Осачука, Facebook

"З 13:00 суботи (4 квітня), до 6:00 понеділка (6 квітня) в Чернівецькій області вводиться режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей. В суботу (4 квітня) просимо всіх мешканців області до 13:00 придбати необхідні продукти харчування з розрахунком на дві доби. Закликаємо залишатися вдома і не залишати свої будинки до 6:00 понеділка (6 квітня). Прошу максимально поширити!", - написав Сергій Осачук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Кличко крупно зганьбився з "неповноцінними" дітьми і розсмішив приунылых на карантині українців.

Як повідомляв Знай.uа в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.

Знай.uа писав, навіть карантин не перешкода: як Єлизавета II та інші зірки не можуть жити без своїх улюбленців.