В Україні вже два тижні триває карантин через несамовитий коронавірус. І він не проходить безслідно, адже кількість вакантних робочих місць в Україні зменшилася аж на 34 відсотки.

Про це йдеться в економічному звіті Національного банку України за другий тиждень карантину в Україні, який супроводжується докладною інфографікою.

Як свідчать дані Нацбанку, протягом другого тижня карантину кількість нових вакансій продовжувало знижуватися, хоча і меншими темпами, ніж у перший тиждень. За обидві тижні їх стало менше на 34%.

Кількість нових резюме після зниження в перший тиждень карантину, яке, ймовірно, було викликано рекомендаціями самоізолюватися, надалі практично не змінювалося.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Практично у всіх видах діяльності зріс показник навантаження (відношення кількості резюме до кількості вакансій) за винятком роздрібної торгівлі і фінансів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше