Гучний скандал трапився у відомому українському супермаркеті "Сільпо". Відтак, юрист з Одеси Назар Ужвій закатав гучну істерику тільки через те, що його не хотіли впускати в магазин без захисної маски. А це в свою чергу нібито ущемляло його права, як людини.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що через коронавірус, який бушує по всьому світі, в Україні запровадили карантин, що передбачає низку правил, зокрема і те, що супермаркети потрібно приходи в захисних масках, аби вберегти і себе, і оточуючих.

Под карантином | Маски-Шоу в Сильпо | Можно ли в магазин без маски? Невежественный народ заслуживает рабского существования. Нам, украинцам, свойственно разбираться во всём и не знать ничего. Например, ходящие в масках, верят что без масок нельзя ходит. Есть закон, в котором так написано. Однако, вся фишка года заключаются в том, что никаких ограничений Прав Человека не предусмотрено в «чрезвычайной ситуации», которую ввели постановлением Кабинета Министров Украины. Закон - это акт Парламента, и только! ст. 92 Конституции Украины: часть 1. ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЗАКОНОМ ОПРЕДЕЛЯЮТСЯ ПРАВА И СВОБОДЫ ЧЕЛОВЕКА. Заболеваемость атипичной пневмонией в провинции Ухань, что в Китае, и основанная на ней смертность составляет 0.04-0.12% от всех респираторных поражений биологического организма Человека. При этом от гриппа, обычного гриппа, показатель смертности 1%. Самих штаммов «короновируса» никто никогда не видел и не обнаруживал, а исследуют только генетических материал из бронхов, проще говоря мокроты и отхаркивающую слизь, то есть лисозомы после отработки лимфатической системы. Чую манипуляцию! Ох, какую афёру!.... город Одесса, 05 апреля 2020 год, магазин Сильпо, Французский бульвар, 16. Вокруг все в масках. Похоже не гетто.

Geplaatst door Nazar Uzhvii op Zaterdag 4 april 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоправда, таке не сподобалося одеському юристу і він влаштував гучний скандал, стверджуючи, що серйозне порушення прав людини. Після цього на місце прибули правоохоронці, яким все ж вдалося врегулювати цей інцидент. Так, попри нарікання охорони магазину, адвокат все ж увійшов до супермаркету без маски та, не купивши нічого, покинув його.

Щодо користувачів соцмережі, то вони розділилися на два табори: одні стверджували, що він правильно зробив, інші ж навпаки запевняли, що його вчинку немає виправдання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що продуктові ринки в Україні зможуть працювати під час спалаху коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в АТБ продавали напханий металевими скобами хліб.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік приніс з супермаркету вівсянку з черв'яками.