Житель Полтави, який вже встиг стати відомим на всю країну, попросив вибачення в українців за те, що кинув копійки в обличчя касира продуктового магазину.

Відповідний ролик опублікувала поліція Полтавської області

Варто зауважити, що цей інцидент стався в одному з полтавських магазинів мережі "ЕКО-маркет". Тоді таксист зайшов придбати в магазин води, але на касі він розлютився через дрібні гроші та кинув їх продавчині в обличчя.

"Зайшов купити водички, буквально пляшку води мінеральної. У мене не було дрібних грошей, я дав 100 гривень їй. Вона мене запитала, чи немає у мене 12 гривень. Я кажу ні. І вона почала відраховувати мені дрібні.Це, в принципі не виправдовує мене, але що мене змусило, чому вибухнув я.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли питаю, ви це спеціально робите, вона: "Це ваша здача в національній валюті". І тут же вона обслуговує інших людей і дає здачу паперовими грошима. Я вже забрав ці гроші, а вона: "Та йди вже". І мене підірвало і я не зміг стриматися. Я не маю рації, ще раз прошу вибачення у продавчинею і перед охоронцем. Я дві ночі вже не сплю", - розповів 49-річний Сергій

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянам підсунули перці, фаршировані тарганами - обережно, може вивернути. Покупці помітили величезних тарганів на продуктах.

Як повідомляв портал Знай.ua , фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Також портал Знай.ua писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.