Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував пост і відео, у якому описані правопорушення киянки Ганни Краснової: вона регулярно порушує швидкість на автомобілі Mercedes, а на днях її затримали за водіння в нетверезому стані. На думку Геращенка, штраф і позбавлення водійських прав є недостатньою санкцією, тому він пропонує запровадити адміністративний арешт за повторну їзду в стані алкогольного сп'яніння.

Відповідне повідомлення вийшло на сторінці Геращенка в соціальній мережі Facebook.

"Вона киянка, любить танцювати, випивати, а потім їздити на Мерседесі, зареєстрованому на її маму, зі швидкістю 200 кілометрів на годину, створюючи загрозу життя інших водіїв і пішоходів", - розповідає представник МВС.

Анна Краснова, фото Facebook
Анна Краснова, фото Facebook

"Аня любить красуватися тим, як вона їздить з безмежною швидкістю, і регулярно публікує відео про це в своїх соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В ніч з 2-го на 3-е квітня автомобіль Анни не зупинився на вимогу патрульних поліцейських.

Після короткого переслідування вулицями нічного Києва, патрульні змусили Ганну зупинитися.

Прилад для вимірювання алкоголю показав, що Ганна керувала автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Щодо неї складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП - керування у стані алкогольного сп'яніння", - розповідає про деталі інциденту Геращенко.

Також Геращенко розповів, що Верховна Рада розглядає можливість арешту таких правопорушників.

"У Верховній Раді знаходиться на розгляді законопроект номер 2695.

Якщо його схвалять народні депутати, то особи, які повторно протягом одного року будуть викриті у водінні в нетверезому вигляді, замість штрафу в 20 400 гривень, можуть отримати 15 діб арешту.

Логіка цього законопроекту в тому, що для таких, як Ганна Краснова або Олена Зайцева, заплатити 10 або 20 тисяч гривень за те, щоб випивати і їздити за кермом - невеликі гроші.

А ось 15 діб під арештом, можливо, зупинять таких як Ганна або Олена Зайцева [яка збила на смерть 6 українців і засуджена до позбавлення волі - "Знай.ua"], зберігши життя та здоров'я тисячам українців", - стверджує заступник міністра.

Знакомьтесь, это Анна Краснова. Она киевлянка, любит танцевать, выпивать, а потом ездить на Мерседесе, зарегистрированном на ее маму, со скоростью 200 километров в час, создавая угрозу жизни других водителей и пешеходов. Не знаю, знает ли Анна Краснова о судьбе другой молодой девушки из Харькова - Алены Зайцевой, которая погубила жизни 6 -х украинцев и травмировала ещё 7 человек. Суд приговорил ее к 10 годам лишения свободы за это. И вместо танцев с подругами она коротает теперь своё время в колонии. Аня любит красоваться тем, как она ездит с запредельной скоростью, и регулярно публикует видео об этом в своих социальных сетях. В ночь с 2-го на 3-е апреля автомобиль Анны не остановился по требованию патрульных полицейских. После короткого преследования по улицам ночного Киева, патрульные вынудили Анну остановиться. Прибор для измерения алкоголя показал, что Анна управляла автомобилем в состоянии алкогольного опьянения. По ней составлен административный протокол по статье 130 КУпАП - вождение в состоянии алкогольного опьянения. Дальше своё слово скажет суд. Эта статья предусматривает штраф в размере 10 200 гривен и лишение прав сроком на один год. Хотя мне кажется что некоторых надо лишать водительских прав пожизненно. Не будьте такими как Анна Краснова! Не садитесь за руль после употребления алкоголя. Не превышайте скорость. Не снимайте одной рукой селфи, когда вы ведёте машину. Берегите свои жизни и жизни окружающих. Другие люди тоже хотят жить, а не погибнуть под колёсами очередной «зайцевой» или «красновой». Благодарю всех патрульных полицейских за Вашу трудную и неблагодарную работу по поддержанию порядка на дорогах Украины. P. S. В Верховной Раде находится на рассмотрении законопроект номер 2695. Если его одобрят народные депутаты, то лица, которые повторно в течении одного года будут изобличены в вождении в нетрезвом виде, вместо штрафа в 20 400 гривен, могут получить 15 суток ареста. Логика этого законопроекта в том, что для таких как Анна Краснова или Алена Зайцева, заплатить 10 или 20 тысяч гривен за то, чтоб выпивать и ездить за рулём - небольшие деньги. А вот 15 суток под арестом, возможно, остановят таких как Анна или Алена Зайцева, сохранив жизнь и здоровье тысячам украинцев. Прошу высказаться в комментариях относительно введения наказания за повторное вождение в состоянии алкогольного опьянения в виде административного ареста на срок до 15 суток. За 2019 год патрульной полицией задержано 115 000 водителей, у которых были признаки алкогольного или наркотического опьянения. Штраф в 10 200 гривен не остановил этот опасный вид правонарушения ...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 6 april 2020

На записі можна побачити, що жінка доволі зухвало поводиться навіть з поліцією. В своїх соцмережах вона ж опублікувала відео, в якому сказала хейтерам, що якщо й "роз'**еться [розіб'ється]", то разом з тими, хто негативно коментував стиль її їзди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в ДТП загинув відомий блогер - копія Кончіти і король епатажу, останні фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Львівщину сколихнула моторошна аварія - не поділили перехрестя, загинули троє.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом романтика на мотоциклі закінчилася трагедією, - два трупи і голова в кущах.