Верховний суд не змінив рішення судів попередньої інстанції стосовно ув’язнення винуватців резонансної ДТП у Харкові: Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Так, на їх обох чекає позбавлення волі на 10 років.

Про це повідомили у прес-службі суду, які також вели онлайн-трансляцію судового засідання.

Варто зауважити, що ще у жовтні 2017 року в центрі Харкова сталася вкрай гучна аварія. Так, на перехресті вулиці Сумської і провулку Мечникова зіткнулися дві автівки. В результаті автомобіль Lexus RX, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, вилетів на тротуар та травмував 5 людей, ще шестеро загинуло.

Олена Зайцева та Геннадій Дронов
Олена Зайцева та Геннадій Дронов

Наразі ж Верховний суд відмовив захисникам обох засуджених в оскарженні рішень судів попередньої інстанції. Таким чином, Олена Зайцева та Геннадій Дронов, який був за кермом іншого авто – Volkswagen, остаточно засуджені до позбавлення волі на 10 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.