На українському Донбасі досі точаться кровопролитні бої, найманці Путіна не відступають, а щодня порушують мінські домовленості щодо військових дій. Але час від часу українські захисники дають гідну відповідь обстрілам бойовиків. Так, український патріот і блогер з окупованих територій "Necro Mancer" поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі.

"Ковач Владислав (Пельш). "Привид" (ЛНР). Місце проживання – Міллерово, Ростовська область, РФ. Народився 06/04/1997. Загинув у бою на початку січня 2020-го. Місце загибелі вимагає уточнення, імовірно, в ОРЛО", - йдеться у повідомленні.

Бойовик, фото Necro Mancer
Бойовик, фото Necro Mancer

Інформацію про смерть терориста повідомила, зокрема, його мати Людмила Бесєда.

Між тим журналістка і активістка терористів ДНР Марина Харкова підтвердила вчорашній інцидент на південному фронті (під Маріуполем), де у вантажівку окупантів потрапила протитанкова керована ракета – за її даними, постраждали четверо найманців. При цьому Харкова запевняє, що на поранених були саморобні паперові маски, і що навіть у медиків масок теж немає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янин показав чудеса винахідливості, щоб уникнути штрафу через маски - краще так не робіть, фото.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією і США, перебіг захворювання у цифрах.

Знай.uа писав, киянин в трусах і десять копів — спортсмен наважився на ризикований трюк заради Гідропарку, але щось пішло не так.