Українці помітили подвійні стандарти в АТБ. Покупці зняли на відео, як поміж яблук бігає мишка-сіроманка. Про це йдеться у телеграм-каналі Чорний список.

"Миша в #АТБ. Подвійні стандарти. Касири в масках, шоломах і рукавичках, антисептики, а у фруктовому відділі по продуктам бігає мишка. Помічена в ящику з яблуками #АТБ на вулиці Кондратюка.
#Дніпро", - йдеться у повідомленні.

На кадрах справді видно, як поміж свіжі яблука короткими перебіжками пересувається миша. Бентежить одне - касири і консультанти всі у засобах захисту - в масках, окулярах і рукавичках, а покупці не захищені абсолютно, адже мишовидні гризуни - переносники багатьох небезпечних захворювань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, українцям пропонують заморити черв'ячка, який щойно повзав на тарілці - супермаркет запікає тарганів у хлібі.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.