найближчим часом в Україні буде неоднозначна погода в більшості областей. Синоптики попереджають, що вночі температура повітря може впасти до -3 градусів, а вдень піднятися до +18.

У східних регіонах буде сонячна і ясна погода. Вдень повітря прогріється до +14-16 градусів, а в Харкові та Полтаві до +18. А от вночі буде досить холодно, температура опуститься до -1-3 градусів морозу.

Опадів не буде і в південних областях. Однак тут навіть вночі температура повітря не опуститься нижче нуля і буде +2-4 градуси. Вдень повітря прогріється до +12-14 градусів.

На півночі країни також буде ясна і суха погода. Вдень стовпчик термометра підніметься до +16-18 градусів, а вночі опуститься до 2-4 градусів.

Весна, дівчина, фото: Pixabay
Весна, дівчина, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На заході України ясна і сонячна погода. Вночі температура повітря буде +2-5 градусів, а вдень підніметься до +17-19 градусів, а місцями навіть до +20 градусів.

Синоптики розповіли, що в середу, 8 квітня вологість повітря в Києві складе від 21 до 44%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +19 градусів.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що тепла погода в Україні буде до 10 квітня, а потім настане волога погода з похолоданням.

"9 квітня чудове квітневе тепло ще втримається, а от 10-го квітня, у п'ятницю, до нас нарешті прийде вологий атмосферний фронт з такими довгоочікуваними дощами і невеликим похолоданням", - повідомила вона.

Синоптик Леонід Горбань зазначив, що українцям не варто розраховувати на спекотну погоду на Великдень. Так, не виключені різкі перепади температури аж до заморозків. Висока ймовірність дощів і навіть снігу.

Проте вже на третьому тижні квітня прийде підвищення температури і встановиться тепла рівна погода до кінця місяця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, похмура середовище зіпсує харків'янам настрій 8 квітня.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик здивувала неоднозначним прогнозом погоди на 8 квітня для всієї України.

Також Знай. ua писав, що тепло увірветься в Київ 8 квітня, але карантин внесе свої корективи.