З'явилася інформація для українських військових, які проходять строкову службу. Міністр оборони України Андрій Таран заявив, що ті, хто відслужив встановлені терміни, будуть звільнені в запас вчасно, карантин на цьому не позначиться.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті Міноборони України.

Міністр оборони України Андрій Таран, скріншот: YouTube
Міністр оборони України Андрій Таран, скріншот: YouTube

"Термін виконання заходів, пов'язаних зі звільненням у запас військовослужбовців, які відслужили встановлені строки служби, залишається без змін", - заявив міністр.

Таран нагадав, що черговий призов громадян на строкову військову службу указом президента перенесли з квітня-червня на травень-липень 2020 року. Він додав, що такі заходи вживаються з метою недопущення поширення в державі коронавірусу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Всього планується призвати і направити до війська 16 тисяч 460 осіб, у тому числі в Збройні Сили України – 9 тисяч, у Національну гвардію – 5 460 тисяч осіб, у Державну прикордонну службу – 1 тисячу 300 осіб та в Державну спеціальну службу транспорту – 700 чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатилися безпілотником і двома вантажівками.

Як повідомляв Знай.uа українські бійці помстилися за розстріляне населення на Донбасі і ліквідували частину армії Путіна.

Знай.uа писав, путінські вояки пішли в наступ і влаштували небачене звірство на Донбасі, перші деталі.