Стало відомо, що у Москві затримали 23-річного строковика за підозрою в інтимному листуванні з 8-річною школяркою. Зовсім недавно вона покінчила з собою - стрибнула з 14-го поверху. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Затримали 23-річного хлопця за листування з 8-річною школяркою

Так, у вівторок, 26 листопада, мама 8-річної дівчинки виявила в її телефоні секретний чат, якому було відверте спілкування і відповідні фотознімки зовсім незнайомого чоловіка. Дівчинку не стали карати, проте на деякий час відібрали телефон. В результаті школярка покінчила життя самогубством.

Вже 29 листопада затримали передбачуваного автора цих фото, його вже допитують слідчі. 23-річний хлопець приїхав до звільнення з армії. Він стверджує, що про вік дівчинки нічого не знав, а фото йому ніхто не надсилав.

Нагадаємо, в Запоріжжі сім'ю знайшли вбитою у власній квартирі. Трагедія – справа рук сина, який зарізав батьків і повісився.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, онкохвора пенсіонерка прийшла в мерію в Мелітополі і зізналася, що хоче покінчити з собою.

Також портал Знай.ua писав, що 23-річна следовательница з Сочі Марія Клочкова могла покінчити з собою після зґвалтування одним з колег.