Відомо, що 23-річна слідча з Сочі Марія Клочкова могла покінчити з собою після зґвалтування одним з колег. Про це повідомила в понеділок, 25 листопада, в пабліку "Омбудсмен поліції" в соціальній мережі "ВКонтакте" сестра погибщей Ганна Клочкова.

Марія Клочкова

Так, під цією новиною в пабліку багато користувачів досить негативно висловлювалися про загиблу дівчину, її психічний стан і людях, які допустили її до служби. Через деякий час їм почала відповідати сестра загиблої Ганна Клочкова.

Вона зазначила, що Марія була "чудовою людиною і дуже відповідальною" і у неї не було жодних психологічних проблем. Також, за її словами, 6 жовтня Марія потрапила в лікарню з кровотечею — імовірно, дівчина була згвалтована одним з колег. Ганна розповіла, що після цього її сестра почала вважати себе "ганьбою сім'ї" і захотіла писати заяву, оскільки боялася розголосу.

Співробітниця МВС покінчила життя самогубством

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж, Ганна додала, що керівництво її сестри нібито було в курсі зґвалтування і обіцяв допомогти з перекладом на службу в інше місто, а також покарати зловмисника звільненням. Колега, який зґвалтував Марію, все ще продовжує служити.

У понеділок повідомили, що Марію Клочкову ображало начальство. За словами її однокурсниць, начальник "називав її тупий".

Нагадаємо, що в Херсоні шкільні офіцери поліції завадили неповнолітньої вчинити самогубство.

Як повідомляв портал Знай.ua, південнокорейська співачка Гу Хара була знайдена мертвою в своїй квартирі в Сеулі, як повідомляє місцева поліція.

Також портал Знай.ua писав, що в Запоріжжі сім'ю знайшли вбитою у власній квартирі. Як виявилося, трагедія – справа рук сина, який зарізав батьків і повісився.