У Кам'янці-Подільському правоохоронці затримали двох дівчат, які під час карантину вирішили познущатися над безпритульним та, знімаючи на телефон, облили безхатька молоком.

Про це повідомили в Ювенальній превенції міста.

Відтак, як відзначається, дві місцеві мешканки 16 та 18 років вирішили познущатися над безпритульним та обізвали чоловіка спочатку матами, а потім і зовсім облили його молоком.

Двоє зловмисниць

"Дві подруги вирішили, що мають право зневажити честь та гідність людини. Свої непристойні висловлювання, лайку та образливі дії на адресу чоловіка без постійного місця проживання дівчата зафіксували на відео і одна з них гордо виставила це на своїй сторінці у соціальній мережі", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В результаті працівники поліції відразу відреагували на цю ситуацію та затримали обох дівчати. Наразі відповідно на них складені протоколи про адміністративне правопорушення, а матеріали направлені до суду для прийняття відповідного рішення.

Ось так розважаються молоді кам‘янчанки під час карантину. Обливаючи безпритульного молочкою та публікуючи публічно це відео у своєму профілі в Інстаграм. Одна з "героїнь" та авторка відео: instagram.com/crazyyy_baby відмічайте: Kamianets Кам'янець Каменец 📹 #stayathome #залишайсявдома #kamianets #kamianetsplus ⠀ 🔎 Instagram, Facebook, Telegram... ©️ 𝗞𝗮𝗺𝗶𝗮𝗻𝗲𝘁𝘀 𝗦-𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔 | kamianets.com.ua

Geplaatst door Kamianets Кам'янець Каменец op Maandag 6 april 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник школяр в темно-синій куртці, особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також "Знай.ua" писав, що пішла і не повернулася. У Києві добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці