Стало відомо, що комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності пропонує прийняти за основу законопроект №3105 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України".

Відповідне рішення члени комітету ухвалили на засіданні у четвер, 9 квітня. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Верховна Рада - Скріншот з відео
Верховна Рада - Скріншот з відео

"Члени комітету розглянули проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України №3105. Один з авторів законопроекту, народний депутат Максим Павлюк зазначив, що цим проектом передбачається внести зміни в деякі законодавчі акти в частині посилення правоохоронних функцій Національної гвардії, а саме: щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення, надання права проводити особистий огляд, огляд речей і т. д.", - сказано в повідомленні.

Крім того, на засіданні нардепи рекомендували прийняти законопроект за основу і пропонували зменшити термін підготовки до другого читання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським водіям посилили правила на час карантину, за що штрафуватимуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Київщині правоохоронці почали відловлювати вуличних п'яниць, які порушують громадський порядок та карантинні заходи.

Також портал Знай.uа писав, що на Київщині порушників карантину відправлять з лопатами на кладовище.