На Донбасі медики у військових госпіталях провели навчання, метою яких була підготовки до можливого поширення коронавірусної інфекції серед українських бійців.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції обєднаних сил.

"За легендою навчань, у зв’язку з поширенням епідемії госпіталь перейшов на розділення потоків пацієнтів, що поступають на лікування - окремо на поранених і хворих та осіб з підозрою на коронавірус. У закладі завчасно розгорнули наметове містечко, в якому розмістили інфекційне відділення для прийому півсотні хворих на COVID-19", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Відзначається, що під час тренування військові медики відпрацювали алгоритми прийому, сортування та стабілізації інфікованих коронавірусом осіб з різним ступенем важкості захворювання, підготовку їх до транспортування у спеціалізовані лікувальні заклади, а також провели заходи з дезінфекції санітарного транспорту і приміщень.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Варто зауважити, що на даний час на Донбасі захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу не зафіксовано, проте медичні сили перебувають в постійній готовності до негативного розвитку ситуації. Водночас вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу ОС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко розповів, коли в Києві скасують карантин, і пригрозив новими штрафами.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.