Тернопільські правоохоронці спростували інформацію про те, що поліцейські під час затримання злісних поршників карантину вони нібито звернули шию одному з молодиків.

Про це повідомили на офіційній сторінці у Facebook "Патрульної поліції України"

Відтак, днями у мережі з'явився вірусний ролик, на якому нібито правоохоронці в Луцьку звернули шию молодику, який порушував режим карантину.

"Молодий чоловік сидів під своїм балконом і пив пиво. В один момент до нього підійшли патрульні і хотіли його затримати - хлопець не пручався, бо в нього була інвалідність. Поліцейські його скрутили і звернули шию. Хлопець помер на очах у матері", - йшлося у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча в назві ролика згадується місто Луцьк, даний інцидент стався в Тернополі та є лише на половину правдивим.

"Патрульні Тернополя отримали повідомлення від громадян, що на вулиці Корольова компанія з 6 чоловіків розпиває спиртні напої на дитячому майданчику. Під час спілкування з копами чоловіки поводилися агресивно та не припиняли правопорушення.

У соціальних мережах поширилося відео, як патрульні затримували 23-річного чоловіка. Однак з’явилася інформація, що під час затримання патрульні завдали чоловікові тілесні ушкодження, після чого той помер, є неправдива. Громадянин живий і здоровий, а адмінматеріали, які патрульні склали на нього, передано до суду", - йдеться в повідомленні поліцейських.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комендантська година в Україні - в яких областях будуть введені жорсткі обмеження

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.