Поки в країні карантин нам вирішили додати статтю витрат. Тепер доведеться окремо платити за обслуговування теплового лічильника. Про це повідомляє "Київтеплоенерго". Такі зміни запровадять у всіх містах України, повідомляє прес-служба підприємства. Це нововведення запроваджено законом "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання".

Також багатьох українців цікавить питання: чи підвищать тариф на електроенергію? Карантин проявив і збільшив проблеми ринку електроенергетики, які накопичувалися після запровадження нової моделі в липні минулого року. Споживачі отримали можливість не платити, тоді як енергопостачальні компанії повинні сплачувати пені і штрафи перед своїми контрагентами. І в результаті грошей за спожиту електроенергію стало надходити значно менше.

Постачальники електроенергії попередили, що якщо не буде прийнято рішення найближчим часом, ймовірний фінансовий колапс електроенергетичного сектора і, як наслідок - техногенний колапс об'єднаної енергосистеми України.

Детальніше – дивіться у випуску блогу "Суть подій2

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще