Державна служба з надзвичайних ситуацій випустила попередження про погіршення погодних умов. Вночі 12-13 квітня очікуються заморозки.

Джерело: офіційний сайт Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

"За даними УкрГідрометцентру, вночі 12 квітня в Україні, 13 квітня на Лівобережжі сильні заморозки (на поверхні ґрунту та в повітрі) 0-5° (ІI рівень небезпечності - помаранчевий); вночі 14 квітня у східних областях заморозки на поверхні ґрунту 0-5°(І рівень небезпечності - жовтий).

По Києву вночі 11 квітня на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-2° (І рівень небезпечності - жовтий), вночі 12 квітня очікуються сильні заморозки (на поверхні ґрунту та у повітрі) 0-2°(ІI рівень небезпечності - помаранчевий).

По Київській області вночі 11 квітня на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-5° (І рівень небезпечності - жовтий), вночі 12 квітня очікуються сильні заморозки 0-5°(ІI рівень небезпечності - помаранчевий)", - йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Про необхідність вжити якихось заходів через негоду не повідомлялося. Імовірно, водіям можна готуватися до ожеледиці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чорнобиль палає шосту добу, шланги приросли до рятувальників - що відомо зараз.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобиль палає четвертий день, пожежні перетворилися на роботів - відео попелища облетіло Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Рятувальники переходять на посилений режим роботи: тисячі працівників ДСНС оберігатимуть українців.