З'явилася інформація, що чоловік, який раніше їздив Києвом на своєму автомобілі та стріляв у людей знову зайнявся своєю улюбленою справою. Про це повідомляє паблік ДТП Київ на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зловмисник, Facebook

За даними джерела, зловмисник має зв'язки в МВС України, через це він залишився безкарним і продовжує кататися столицею та стріляти в людей.

"В 2019 він обстріляв Ауді в Києві на Вербицького, поранив водія, і все норм", - йдеться у публікації.

Також повідомляється, що в салоні машини чоловіка копи виявили невеликий комплект зброї. Українців закликають остерігатися авто з номерними знаками #АА1110МЕ.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Водій автомобіля #Рейндж #Ровер #АА1110МЕ, загримівший за стрілянину на Броварському, вже не раз стріляє по авто. Раніше був інцидент з Ауді. В авто виявлено нагородний пістолет, вже с порожнім магазином, також є травмат та штик-ніж. Будьте уважні, тримайтеся подалі від 1110", - сказано в пості.

ДТП Київ, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові хлопець отримав кулю в груди посеред вулиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Філіппінах поліція застрелила чоловіка, який вів себе агресивно після прохання надіти медичну маску.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві чоловік з десятком паспортів влаштував стрілянину в парку.