Мер міста Миколаєва розповів, як будуть ховати тих українців, які помруть від коронавірусу, якщо таке трапиться. Про це Олександр Сенкевич розповів в онлайн-трансляції Facebook.

У Миколаївській області зафіксували вже 5 випадків інфікування коронавірусом. Мер Миколаєва заявив, що у разі їх смерті ховати їх у спецмешках і закритих трунах, а на кладовищі виділять спеціальне місце.

При цьому Сенкевич відзначив, що йому не зрозуміло, чому люди виходять на вулицю і не дотримуються при цьому безпечну дистанцію.

"Може, для вас це стане додатковим стимулом, щоб не виходити (на вулицю - Ред.) і не наражати на небезпеку... Людей, які помруть від коронавіруса, видаватимуть в закритих трунах. Ми закуповуємо спеціальні анатомічні мішки. І тих, хто помер від коронавіруса, будуть "запаковувати" ці мішки і будуть ховати у закритих трунах, щоб не заразити всіх інших", - повідомив Сенкевич.

Мер Миколаєва нагадав, що навіть після смерті люди все ще можуть бути рознощиками вірусу.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що це означає? Що тих людей, які помруть від цього, будуть ховати на окремому місці на кладовищі, як колись ховали "чумних". Може, така невесела штука зробить вас більш розумними", - сказав мер Миколаєва.

Geplaatst door Олександр Сєнкевич op Zondag 12 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Моз дали пояснення по похованню померлих від коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові ховають молодого священика Андрія Дуду.

Також Знай. ua писав, що молодий киянин помер в інфекційній лікарні, вбита горем дружина приголомшила правдою.