Чорнобиль, на жаль, став обличчям України. Його впізнають у всьому світі. І якщо б державі було не наплювати - то воно б робило хоч щось щоб обличчя виглядало не таким убогим. Про це написав відомий ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній на своїй стоірнці у Іnstagram.

"А ще - це найнебезпечніше місце нашої країни. Але так чи відносяться до небезпечних місць?! Більше тижня палає пожежа. Спочатку два літаки з Ніжина намагалися з повітря допомогти пожежникам. Але незабаром, мабуть, закінчився їх річний ліміт гасу.. Взагалі ресурси вогнеборців закінчилися. Пожежа підійшла впритул до атомної станції", - стверджує автор.

Чорнобиль у вогні, фото ДСНС
Чорнобиль у вогні, фото ДСНС

За словами Стогнія, як звалилася біда з вірусом - згадали про медиків. Чекаємо нової біди з атомом, щоб згадати про МЧСників, що один раз вже закрили собою Батьківщину?

"А поки що, вони з обгорілими і закопченими обличчями відсипаються на сирій землі, щоб продовжити свою небезпечну роботу. А їх дружини і дочки з тривогою дивляться новини і вслухаються не дзвонить чи татів телефон. Своїх пожежних українцям не шкода - це ж не австралійські тварини?", - з іронією підсумовує автор.

Відомо, що шість сіл, які жителі залишили після Аварії на ЧАЕС, сьогодні перетворилися в попіл. Загублені безповоротно. Як і наша пам'ять...

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пожежа перетворила Чорнобиль на попелище, вогонь пожирає зону відчуження другий тиждень - пекельні кадри.

Як повідомляє портал Знай.ua пожежа в Чорнобилі змінив напрямок і пішов на села Київщини, - річка не зупинила полум'я.

Також Знай.ua писав, що втомлений пожежний в Чорнобилі заснув прямо на землі фото розбило серця всієї України.