Верховна Рада розгляне відновлення прав жінок на заслужену пенсію.

Комітет ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розгляне законопроект щодо забезпечення відновлення права жінок на заслужену пенсію.

Про це йдеться в порядку денному засідань комітетів, який опубліковано на сайті Верховної Ради.

Розгляд законопроекту заплановано на середу, 15 квітня.

"Попередній розгляд законопроектів: щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту закону про внесення змін до розділу XV "Прикінцеві положення" ЗУ "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо забезпечення відновлення права жінок на заслужену пенсію (р.№3069, н.д. Т.Батенко та ін.)", - сказано у порядку денному.

Українські пенсіонери, скрін з відео
Українські пенсіонери, скрін з відео

Крім того, члени комітету розглянуть підготовку до другого читання законопроекту, поданого ще Кабміном Гройсмана. Йдеться про документ №0961 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення вимог законів України, спрямованих на створення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до будівель і споруд".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ послабило умови самоізоляції для пенсіонерів, у яких випадках можна порушувати карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям можуть зменшити пенсії, в зоні ризику одна категорія.

Також Знай.ua писав, безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів