Вітаючи рідних та близьких із Чистим четвергом, хтось віддає перевагу гарним віршам. Іншим більше подобається говорити побажання своїми словами. Обирайте жартівливі та серйозні православні привітання. Нехай проза зігріває ваших рідних теплом!

Проза зі святом: християнське привітання

Чистий четвер - той день, коли всі зайняті власними омиванням, прибиранням в оселі, приготуванням до світлого свята Великодня. Господині не тільки прибирають, але й фарбують яйця, печуть паски.

Цей день - відмінний привід проявити увагу до своїх рідних та близьких. Ви можете озброїтися гарними поздоровленнями у прозі. Говоріть теплі слова, промовляйте гарні побажання. І нехай вони зігрівають їх серця. Тут ви можете знайти серйозне привітання для православних.

Ми, християни, не повинні судити інших, тому бажаю жити у гармонії із оточуючими, знаходити взаємопорозуміння, ухилятися від сварок та жити заради Бога. Осявайте радістю, нехай не залишається місця для смутку і тривог. Бажаю, щоб разом із чистою водою до вашої оселі влилася радість. Нехай стає чистим життєвий шлях, помисли та вчинки!

Нехай ваші помисли будуть чистими всюди: вдома, на роботі, у душі та серці! Будьте багатими на доброто, увагу до оточуючих та любов до ближнього свого! Нехай ніщо не затьмарить ваш життєвий шлях! Не буде в ньому «ні сучка, ні задирки». А тільки усе найкраще та найприємніше!

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Очищайтеся чистою водою, наводьте порядок у оселі та ставайте чистішими у своїх помислах. Від душі хочеться побажати, щоб чиста вода змила усі негаразди, хвороби, злобу, агресію та засмучення! Нехай не буде місця для засуджень і обговорень. А лише світлі думки заповнюють ваше життя!

Вітаю зі святом! Хочу побажати, щоб ваша оселя була відкрита для Господа Бога, щоб у ній було багато радості та світла, тепла і гармонії! Бажаю добрих чудес і благополуччя, яскравих горизонтів щастя! Живіть праведно!

Нехай не тільки ваша оселя сяє чистотою, а й серця увсіх членів родини! Бажаю, щоб не було місця для гніву, образ та прикрощів. Змивайте усе погане чистою водою. Нехай прибуває із нею тільки усе найкраще: мир, спокій, гармонія, тепло, доброта й натхнення!

Від щирого серця хочу побажати удачі вашій родині, якомога більше світлих моментів, піти від всіх проблем, невдач, хвороб, негараздів. Відроджуйтеся душевно! Нехай серця стають світлішими! А сварки, печалі, смуток змиються святою водою та підуть геть!

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Проза із Чистим четвергом: жартівливе привітання

Багатий Чистий четвер і на жартівливі привітання зі святом. Пропонуємо добірку смішної прози зі святом. Нехай прикольні слова радують серця, викликають посмішки та дарують чудовий настрій!

Хочу побажати, щоб сьогоднішня банька тобі кісток не ламала! Нехай пісок не сиплеться з тебе та твоїх рідних! Бажаю, щоб у Чистий четвер руки не боліли від роботи й тотальної чистки в домі. Бажаю, щоб разом із чистою водою подув вітер змін. І приніс пристрасні, гарячі ночі, лямурчіков та романтику, удачі, радість та величезне везіння!

У Чистий четвер бажаю, щоб мочалка заскребла з тебе усі образи та засмучення! Нехай геть змиє із тебе усі гріхи! Нехай вода допоможе вилікуватися від хвороб. І тіло стане здоровішим та білішим від снігу. Нехай шкіра від мочалки хрумтить, тіло горить, але ти не здавайся, гарненько очищайся! Щоб душа твоя, як струна, заспівала, швидше за прибирання берися!

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Бажаю неймовірних підйомів і таких же успіхів! Нехай настрій будемо полуничним, день - повним веселощів і дива, людей навколо таких, які дарували б тільки радість! А ще, щоб у глечику зі святою водою опинився справжній джин і виконав усі твої побажання!

Бажаю, щоб свята вода тебе поливала, і ти розпускалася, як гарна ніжна квіточка! Не в'янье, рости серед бур'янів, пахти! Залишайся оптимістом у житті, й нехай попереду на тебе чекає тільки усе найкраще!

Нехай у тебе не болить вранці голова, здоров'я й веселощі будуть безмежними! Любові та натхнення, танців і пустощів! Нехай сіль буде тільки на твоєму столі, і її не буде у твоєму житті! Міцного здоров'я, супер-ідей, грошенят і кайфу від життя! Нехай свята вода забирає геть злобу й образи. І замість них приносить яскраві щирі сплески фортуни!

Бажаю, щоб свята вода допомогла тобі стати досконалою й унікальною людиною! Посміхайся, радій життю, насолоджуйся буттям! Нехай у твоїй голові залишаться тільки найвеселіші таргани! А ще бажаю метеликів у животі та щоб гроші, як мухи, липли до тебе!

Сьогодні Чистий четвер - і це, безумовно, найкращий період для того, щоб усе переосмислити, стати чистішим і світлішим, змінити свою думку! Нехай не буде місця для злоби, образ і прикрощів! Бажаємо усім усього лише найсвітлішого! Нехай душа буде зігріта сонцем і теплом! Світлого Великодня та смачних пасок!

Фото

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Чистий четвер 2020: проза, pexels.com
Чистий четвер 2020: проза, pexels.com

Відео