У мережі оприлюднили унікальну світлину, на якій медики нібито відреагували на унікальний флешмоб народних депутатів фракції "Слуг народу" та висміяли його.

Як відомо, на днях "Слуги народу" влаштували флешмоб під назвою "Маю право на помилку". Таким чином вони намагалися висловити підтримку педагогів, які регулярно помиляються під час уроків онлайн-школи Зеленського. Водночас це не дуже сподобалося мешканцям держави, які розкритикували їх.

Новий флешмоб медиків

Окрім цього, на таке нібито й відреагували і медики, які запропонували альтернативу такому флешмобу та показали те, що також "мають право на помилку". Відтак, вони написали на власних халатах та захисних антикоронавірусних костюмах такі самі слова, як і в народні обранців.

Щоправда, пізніше з'ясувалося, що це лише чергова фотожаба, яку створили народні умільці, і насправді фото зроблено у китайській лікарні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Оригінальне фото

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в протягом більше 30 днів карантину в України близько 1-1,3 мільйони людей втратили постійне місце роботи. Загальна кількість безробітних досягла 2,5-2,8 мільйони чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, святкування Великодня вдома може зупинити поширення Covid-19 в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні очікується обвал цін на медичні маски – склади ломляться від пошитого.