Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 17 квітня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

"Так, поблизу Опитного з напрямку населеного пункту Веселе противник застосував автоматичні станкові гранатомети.
Поруч з Гнутовим окупанти обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру.
Для провокацій українських підрозділів, які тримають оборону біля Старогнатівки, загарбники використали великокаліберні кулемети",
- йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не отримав поранення, щоправда, серед найманців Путіна є жертви:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"За даними розвідки, вчора наші підрозділи, що вели оборонні дії, поранили одного російського найманця", - повідомляють в ЗСУ.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським військовим на Донбас передали маски і медапаратуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.