Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Володимир Зеленський розповів про плани влади: "Місяць-два — вирулимо"

Пандемія підкосила країни всього світу. Однак, "формат виживання" в США і в Україні — різний. Якщо в США вже пішло два трильйони на врегулювання усіх проблем, які приніс коронавірус, а в Японії разом з введенням надзвичайної ситуації прийнято безумовний базовий дохід в межах 1 тисячі доларів — то це собі можуть дозволити такі багаті країни. А як Україна виживає в суворих умовах безгрошів'я? Про це йшлося у програмі "Свобода слова Савіка Шустера", на яку заітав президент Володимир Зеленський.

Пожежа у Чорнобилі, фото з вільних джерел
Пожежа у Чорнобилі, фото з вільних джерел

Дим від пожеж в Чорнобилі перекинувся на Європу – оприлюднили унікальне відео

Дим від потужних лісових пожеж у Чорнобильській зоні поширився в бік півдня України, а також перекинувся на Білорусію, східну Румунію і Болгарію. Про це повідомили у французькому Інституті ядерної та радіаційної безпеки, який змоделював поширення диму.

ФСБ, фото з вільних джерел
ФСБ, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Брав участь у захопленні Криму — на Кавказі ліквідували путінського офіцера ФСБ

На Кавказі під час оперативно-бойових заходів" було ліквідовано російського військового і майора ФСБ Володимира Борисова, який брав участь в операції по окупації Криму. Про це йдеться на сайті "Інформаційний опір".

Церкви, карантин - фото pravoslavye.org.ua
Церкви, карантин - фото pravoslavye.org.ua

Московський патріархат відкриє церкви на Великдень - але за однієї умови

В умовах епідемії через коронавірус, уряд запровадив жорсткі карантинні обмеження на період Великодніх свят, які також стосуються обрядів і відвідування храмів. Однак, в УПЦ Московського патріархату вирішили не прислухатися до закликів влади і відкрити на Великдень церкви для парафіян. Щоправда, поставили їм одну умову. Про це розповів владика Антоній, керуючий справами Української православної церкви московського патріархату.

Доктор Комаровський, скріншот YouTube
Доктор Комаровський, скріншот YouTube

Доктор Комаровський показав, як безпечно вітатися на карантині

Відомий в Україні і далеко за її межами дитячий лікар Євген Комаровський часто роздає корисні поради батькам і тим, хто готується ними стати. Доктор часто публікує свої рекомендації і відповідає на питання у соцмережі Instagram. Так і в цей раз Комаровський опублікував в соцмережі правила, як правильно потрібно вітатися в умовах карантину, який вже більше місяця впроваджено в Україні.