Житомирська область продовжує горіти, пожежа посилюється сильним вітром. Наслідки все страшніше: знищено 43 нежитлових та 38 житлових будинків. До гасіння залучили три літаки і важку техніку ВСУ. Евакуювали вже 50 жителів.

Відкритих осередків вогню не спостерігається, однак тліє трава та пеньки.

Пожежа на Житомирщині, фото з вільних джерел
Пожежа на Житомирщині, фото з вільних джерел

Так, станом на 7.00 18 квітня пожежники працювали на територіях Виступовицького лісництва, поблизу сіл Рудня та Виступовичі, та Бережестського лісництва, біля села Бережесть. У першому лісництві площа пожежі становила близько 2 000 га, у другому – близько 700 га.

Пожежі в Житомирській області, фото: Соцмережі
Пожежі в Житомирській області, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Працівниками лісового господарства створювалися мінералізовані смуги", – йдеться у повідомленні.

До гасіння залучили 655 чоловік та 108 одиниць техніки, а також три літаки АН-32П, які здійснили шість скидів (48 тонн води).

#Рятувальники продовжують ліквідацію лісових пожеж у Київській та Житомирській областях В обох областях відкритих осередків вогню не спостерігається, однак, гасити доводиться тління дерев та пеньків. Відео з Житомирської області. Більше деталей та карти-схеми гасіння пожеж за посиланням. ДСНС України Головне управління ДСНС України у Київській області Управління ДСНС України у Житомирській області

Geplaatst door МВС України op Vrijdag 17 april 2020

Слідом за спалюванням сухостоїв у Чорнобилі, на всю Україну прогриміли пожежі на Житомирщині. Такого пекла ще ці карї не бачили... Люди просто на Великдень залишились без домівок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві на вулиці Краківській сталася пожежа, яка пошкодила відразу дев'ять автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл – згоріло десятки магазинів.

Також портал Знай.uа писав, в село Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області рятувальники погасили пожежу поблизу військових складів.