У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, скільки мешканців України не пішли до церкви та, притримуючись карантину, святили свої пасочки на Великдень вдома. І варто зауважити, що цифри вражають.

Про це повідомили в МВС

"Загалом святкові богослужіння проводилися у 13 658 храмах в усіх регіонах держави. Публічну безпеку і порядок забезпечували 26 500 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Окрім цього, як відзначається, правоохоронцями було складено всього 19 протоколів:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Участь у богослужіннях взяли майже 130 000 громадян, а порушення карантинних обмежень під час богослужінь були зафіксовані у Донецькій області - 4, у Дніпропетровській та Запорізькій - по 2, у місті Києві, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Одеській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях - по 1", - повідомили в МВС.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що медики Луцького центру первинної медичної допомоги порадували мережу забавним "антикоронавірусним танцем".

Як повідомляв портал "Знай.ua", COVID-19 не викликає важкої вірусної пневмонії

Також "Знай.ua" писав, що під Харковом пацієнтка з небезпечним вірусом відправила на карантин цілу лікарню.