Відомий український журналіст та блогер Сергій Наумович опублікував кілька матеріалів, про те, як люди ставляться до карантину в Україні, і в Австрії. В якості прикладу можна звернути увагу на те, як пройшли церковні обряди на Великдень в Святогорську (Донецька область). Сотні людей без масок зібралися величезною юрбою для святкування і спостереження за церковною службою. А інший матеріал про те, як в Австрії люди заходять до супермаркету з усіма належними процедурами обережності.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Сергія Наумовича в мережі Facebook.

Тисячі українців прийшли на Великдень в церкві, фото: Обозреватель
Тисячі українців прийшли на Великдень в церкві, фото: Обозреватель

"Тупо диверсія РПЦ-ФСБ на очах у спецслужб. Подивіться. Ніде в світі ви зараз такого не побачите, в жодному куточку планети. Тисячі людей. Народ в основному без масок, мінімальна дистанція, кількість не обмежена, на карантин начхати. І це в той час, коли в США, Італії, Іспанії і т. д. медики констатують, що стільки трупів вони не бачили у всьому своєму житті. І це в той час, коли в самій москві, на батьківщині РПЦ-ФСБ заборонили будь-які заходи. Сотні тисяч працівників МВС, десятки тисяч прокурорів та співробітників СБУ, мільйони інших чиновників, але організувати комплекс заходів щодо дотримання карантинних заходів не змогли, хоча адреси храмів у кожному населеному пункті всім відомі. Обмеження доступу, металеві огорожі, стрічки, мегафони для інформування вірян та дотримання дистанції — це з фантастичних фільмів! Наша держава так не вміє! Сидиш вдома, у всьому собі відмовляєш, з друзями не зустрічаєшся на прохання і рекомендації держави, дивишся щодня ці грьобані цифри нових випадків зараження. Ну що, думаєш, ось уже стабілізується, ось вже менше! Може через пару тижнів послаблять карантин. Може запрацює економіка і ми знову почнемо заробляти гроші. А потім дивишся такі кадри і розумієш, що це все до наступного літа, поки не зроблять вакцину.", - пише блогер.

Тупо диверсия РПЦ-ФСБ на глазах у спецслужб. Посмотрите. Нигде в мире вы такого сейчас не увидите, ни в одном уголке планеты. Тысячи людей. Народ в основном без масок, дистанция минимальная, количество не ограничено, на карантин наплавать. И это в то время, когда в США, в Италии, в Испании и т.д. медики констатируют, что столько трупов они не видели во всей своей жизни. И это в то время, когда в самой москве, на родине РПЦ-ФСБ запретили любые мероприятия. Сотни тысяч работников МВД, десятки тысяч прокуроров и сотрудников СБУ, миллионы других чиновников, но организовать комплекс мер по соблюдению карантинных мероприятий не смогли, хотя адреса храмов в каждом населенном пункте всем известны. Ограничение доступа, переносные металлические заборчики, натянутые по периметру ленточки с надписью «Національна поліція», мегафоны для информирования вірян и призывы соблюдать дистанцию в 2 метра — это из фантастических фильмов! Наше государство так не умеет! Сидишь дома, во всем себе отказываешь, с друзьями не встречаешься по просьбе и рекомендации государства, мотришь каждый день эти гребанные цифры новых случаев заражения. Ну что, думаешь, вот уже стабилизируется, вот уже меньше! Может через пару недель ослабят карантин. Может заработает экономика и мы снова начнём зарабатывать деньги. А потом смотришь такие кадры и понимаешь, что это всё до следующего лета, пока не произведут вакцину. Sooooqqqaaa... <><><> Друзья, напоминаю, что алгоритмы Фейсбука настроены таким образом, что если вы не подпишетесь на мой блог — Sergey Naumovich — с приоритетом, то мои посты могут попадать к вам в ленту очень редко. Поэтому призываю сделать подписку «see first».

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 19 april 2020

А ось у другій публікації можна побачити звичайний похід до магазину. Однак, тільки сама процедура входу в супермаркет змушує замислитися.

"Австрія. Ось просто молодці! З такими заходами можна і карантин послаблювати. Єдине що бентежить на відео — хлопець, який зустрічає відвідувачів в супермаркеті, працює в звичайній масці і без захисних окулярів.", - коментує Сергій Наумович.

Австрия. Вот прям молодцы! С такими мероприятиями можно и карантин ослаблять. Единственное что смущает на видео — парень, который встречает посетителей в супермаркете, работает в самой обычной маске и без защитных очков.

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zaterdag 18 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інфікованість падає? МОЗ опублікувало дані по коронавірусу на 19 квітня.

Як повідомляв Знай.uа Київ святкує Великдень в умовах карантину.

Знай.uа писав, Супрун заступилася за карантинний секс: можна і потрібно!.