На Донеччині молодий чоловік намагався розібрати снаряд, що спричинило вибух і призвело до сметрі "дослідника".

Як повідомили в пресслужбі ГУ НП в Донецькій області, 24-річний мешканець села Веселе Нікольського району намагався розібрати вибухонебезпечний предмет, який знайшов поблизу населеного пункту. Стався вибух, хлопець від отриманих травм помер у лікарні.

Повідомлення про те, що внаслідок вибуху загинув 24-річний мешканець села Веселе Нікольського району, надійшло до Нікольського відділення поліції 19 квітня.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

місце вибуху, фото: Нацполіція
місце вибуху, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Правоохоронці встановили, що потерпілий за межами села знайшов снаряд від РПГ, приніс його додому та намагався розбирати, що й спричинило вибух.

З численними травмами потерпілого доставили у лікарню Маріуполя, а потім оперативно відправили до Запоріжжя, де в понеділок, 20 квітня, хлопець помер.

Поліція встановлює повні обставини події. Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові чоловік підірвав себе на подвір'ї лікарні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Луганську прогримів потужний вибух, вибуховий пристрій знаходився в легковому автомобілі

Також Знай.ua писав, в Маріуполі прогримів вибух