Мешканці Маріуполя в подиві – місто накрив чорний дим, а навколо чути гуркіт. Як стало відомо, на території меткомбінату «Азовсталь», в районі доменного цеху сталася масштабна пожежа. На відео, яке зняли очевидці, видно, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і диму.

Пожежа на комбінаті

Мешканці міста розповідають: «З боку видно, що відбулося загоряння між мартенівським і доменним цехом. Можливо, це горить трансформатор». Вони додали, що вогонь супроводжується гуркотом і періодичними спалахами, при цьому яскраве полум'я можна побачити практично з будь-якої частини міста.

Азовсталь

Не так давно в Києві відбувся незвичайний інцидент – автомобіль загорівся прямо на ходу. Згідно з попередніми даними, займання почалося в моторному відсіку, водій, на щастя, в результаті події не постраждав, оскільки вчасно встиг вискочити з машини. На місце пожежі миттєво прибули рятувальники, які швидко загасили полум'я.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В результаті займання машина отримала серйозні пошкодження, полум'я пошкодило моторний відсік, салон автомобіля, передні фари, крила, капот, передні колеса, лобове скло, а також лакофарбове покриття. Що послужило причиною раптового пожежі, встановлять експерти.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно полум'я охопило занедбаний будинок лікарняного корпусу в Дніпрі. Площа пожежі склала близько 500 кв. м. Повідомляється, що дах звалився на нижні поверхи, а в самому будинку тривалий час мешкали бомжі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Україні та Польщі бешкетує страшний ураган, який привів до страшних наслідків. Повідомляється, що у Львівській області пориви вітру досягали 30 метрів за секунду, близько двохсот населених пунктів знеструмлені. На щастя, обійшлося без постраждалих, оскільки ураган розігрався вночі.

Також "Знай.uа" писав, що спалювання сухої рослинності в селі Лемеші Бердичівського району ледь не обернулося трагедією. Спекотна і вітряна погода стала причиною швидкого розповсюдження полум'я, яке перекинулося на сінник приватного домогосподарства, і погасити його вдалося лише після приїзду рятувальників.