Натовп голих людей влаштував забіг голяка у Чернігові. Так, під час введеного на всій території України карантину через пандемію коронавірусу мешканці вирішили пробігтися пустинними вулицями міста буквально без одягу.

Про це йдеться в публікації Facebook-спільноти "Чернігів PLUS". Також там було розміщено коротке відео, яке наочно демонструє, що самоізоляція творить з людьми в Чернігові.

"Чернігів під час карантину", - уточнюється в підписі до ролика.

До речі, в коментарях під публікацією деякі користувачі соцмережі сумніваються в тому, що це свіже відео і що воно було знято саме в Чернігові. А інші відзначають, що вулиця таки чернігівська – саме на ній у даний момент ведуться ремонтні роботи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві неадекватний голий чоловік, мабуть, втомившись від карантину, влаштував незвичайну розвагу сусідам по ЖК – з криками і гаслами.

Як повідомляв портал Знай.uа, жителі столиці з побоюванням очікують можливої хвилі захворювань після церковних освячень і вимагають від мера Києва Віталія Кличка закрити всі столичні храми.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві на проспекті Маяковського у Деснянському районі 24-річний киянин пограбував малолітню дитину. Злодій погрожуючи фізичною розправою, відібрав у хлопця мобільний телефон і втік.