Автолюбителям Києва приготуватися! Їх чекає багато-багато “щастя”. З 1 травня Нацполіція вводить в дію програму автоматичних штрафів. Вже опублікована карта, де будуть розташовуватися камери. Тому неуважним водіям варто побільше посміхатися, щоб на фотографії вийти красивіше.
Камери, встановлені на вулицях столиці, будуть реагувати на перевищення водіями швидкості. Якщо зафіксований факт занадто швидкого проїзду вулиць, фотографія з держномером авто відразу направляється в управління Національної поліції. Фахівці правоохоронних органів будуть проводити звірку і складати протокол.

автомобільна траса, фото Pxhere
автомобільна траса, фото Pxhere

Протокол про адміністративне правопорушення буде спрямований водієві по пошті. Також автолюбитель отримає і цифрову копію документа в особистий кабінет на сайті дорожньо-патрульної служби. В електронному кабінеті будуть надані всі матеріали щодо правопорушення, в тому числі фото і відео. Якщо за кермом був не власник машини, штраф доведеться сплатити людині, який керував транспортним засобом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пересуватися машиною на карантині, список заборон і документів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua українські дороги закрили на карантин – куди не дістатися, онлайн-карта.

Також Знай.uа писав, що Геращенко пояснив, що загрожує новим "зайцевим" в Україні.