При діагностуванні коронавірусу не можна буде відмовитися від госпіталізації, говорили вони… По всій видимості, можна. Принаймні, в Києві такі випадки є, і про них говорить навіть мер Віталій Кличко. Правда, точна кількість таких хворих він не назвав, але уточнив, що хвор на коронавірус кияни, які перебувають на самолікуванні, допомоги від держави на ліки не отримують.


Кличко заявив, що для людей, які відмовилися від госпіталізації, додаткові виплати або матеріальна допомога у зв'язку з захворюванням коронавірусом не передбачені. Всі ліки вони купують за власні гроші. Однак навіть якщо людина вибрала лікування на дому з самоізоляцією, вона все одно знаходиться під пильним контролем лікарів.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел


На запитання, скільки приблизно може витратити на лікування хворий киянин, Кличко відповісти не зміг. Він зазначив, що все залежить від ступеня тяжкості перебігу хвороби, а також від наявності хронічних захворювань. Кличко розповів, що на лікування людей в умовах стаціонару, київський бюджет витрачає щодоби від 5 до 15 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кличко пояснив, що буде з київськими школами після карантину - ЗНО ніхто не відміняв

Як повідомляє портал "Знай.uа" Київ перекрили люди зі зброєю і градусника - де облаштовані "рятувальні" блокпости.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко поскаржився на українців, які намагаються прорватися до Києва "в обхід" градусників - "недовго залишилося"