Які тільки не висувалися гіпотези щодо походження коронавірусу. У ньому звинувачували вже кажанів, витік з надсекретної китайської лабораторії, і навіть витік з надсекретної американської лабораторії. Але все це ні до чого. Винні вже знайдені. Коронавірус створила Україна. Принаймні, в цьому впевнені в так званій ДНР.
Про це повідомив один з воєначальників терористичної армії. Під час “брифінгу” він заявив, що вони не виключають, що коронавірус міг бути розроблений в одній з лабораторій України. Так ось, виявляється, наскільки в нашій країні високий рівень вірусології. Винахідлива українська армія, мабуть, вирішила “поставити на коліна нескорений Донбас”, і створила злісний вірус. Однак системи наведення спрацювали якось неправильно, і злісна ракета полетіла в далекий китайський Ухань. Очевидно, у “воєначальників” ДНР така логіка.


Мабуть, в так званій ДНР активно працюють над створенням власного ліки від коронавіруса. І тестують його “доблесні воєначальники”, перед тим як передати вакцину в народ. Очевидно, в цей раз “вакцина від коронавіруса” у “вчених ДНР” вийшла якоюсь особливо сильний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пояснили, що таке громадське місце і де потрібно носити медичну маску.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua у Києві з'являться пункти прийому використаних масок і рукавичок.

Також Знай.іа писав, що Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.