Мережа супермаркетів АТБ в Мелітополі повністю припинила продаж алкоголю в магазинах, розташованих в радіусі одного кілометра від кладовищ. А причиною цьому стало розпорядження Запорізької обласної державної адміністрації.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"На підставі протоколу 13 від 23.04.2020 Запорізькою обласною державною адміністрацією запроваджено карантинні заходи щодо заборони реалізації алкогольних напоїв в магазинах, які розташовані до 1 кілометра до міських кладовищ", - йдеться в повідомленні щодо забори продавати алкоголь.

Фото: Ріа Мелітополь

Водночас, аби заборону не порушувати, до її виконання підійшли радикально - працівники супермаркету замотали стелажі з алкоголем плівкою. Зокрема, з учорашнього дня не продається спиртне в супермаркеті на проспекті 50-річчя Перемоги.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "цілющий" імбир впав в ціні ще до завершення карантину – "Просто згниє на прилавку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні подешевшали картопля, морква і капуста — у скільки обійдеться "борщовий набір".

Також Знай.uа" писав, в Сільпо помітили кричуще порушення норм карантину, нависла прямо над випічкою - фото.