Супермаркети вважаються одним з найнебезпечніших місць під час пандемії коронавірусу. І дійсно, в тісних лавах, довгих чергах, де не витримується ніяка дистанція. Однак навіть в умовах епідемії, супермаркети все-таки можуть налагодити роботу таким чином, щоб їх діяльність була відносно безпечною для споживачів.
Зокрема, такою мережею супермаркетів став АТБ. Один з місцевих магазинів в Києві відвідала програма “Ревізор. Карантин” (Новий Канал).

Супермаркет АТБ, фото YouTube
Супермаркет АТБ, фото YouTube

Під час ревізії було виявлено, що супермаркет повністю відповідає всім карантинним нормам і безпечний для покупців. За це супермаркет був нагороджений спеціальною табличкою “Ревізор рекомендує”.
Цю інформацію поширила регіональний директор АТБ в Києві та Київській області Ольга Акімова. На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала фото нагороди і колективу разом з табличкою. “Купувати в АТБ безпечно. Ревізор рекомендує… нагрянувши до нас близько опівночі”, написала Акімова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснілий сир.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.

Знай.uа писав, суд поставив жирну крапку в мовному скандалі навколо харківського "АТБ", - "немає доказів".