Україна продовжує евакуювати своїх громадян додому. Незважаючи на зачинені кордони через складну ситуацію з коронавірусом в Україні та світі, декілька рейсів вже відбулися днями, останній заплановано на 10 травня.

"Перелік міст, з яких плануються рейси: Маямі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюріх, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі", - зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Всі, хто повернеться в Україну, будуть зобов'язані пройти 14-денну самоізоляцію.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Відкрито продаж квитків на спецрейс "Стокгольм-Київ" 28 квітня 2020 року. Придбати квитки можна на офіційній сторінці авіакомпанії SkyUP Airlines", - повідомило посольство на своїй Facebook-сторінці.

Аеропорт "Бориспіль",  скріншот: YouTube
Аеропорт "Бориспіль", скріншот: YouTube

Ціна квитка стартує від 5 836 грн. Літак вилетить з аеропорту Арланда у Стокгольмі о 9:00.

Відомо, що у світі зареєстровано 3064255 випадків COVID-19, 922387 людина побороли захворювання, 1930331 людина знаходиться в активній фазі. Всього від коронавіруса померло 211537 людина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні обмеження будуть ослаблені, в МОЗ планують стратегію виходу з карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна відкриває авіарейси — початок кінця карантину?