У Венесуелі під час карантину змучені люди влаштували акції протесту і масові бунти. Масові заворушення пов'язані з нестачею продуктів харчування і пального, а також злетіли цінами на ці товари. Про це повідомляє видання Noticias Diarias.

Так, після акцій протестів у місті Упате, штат Болівар, 23 квітня, загинув один чоловік. На тому місці інші учасники заворушень залишили напис: "Він помер від голоду". В цілому, в ході протестів постраждали як мінімум дві людини, а десяток учасників були заарештовані правоохоронцями.

Протести у Венесуелі, фото - Noticias Diaria
Протести у Венесуелі, фото - Noticias Diaria

Заворушення венесуельці влаштовували і в інших містах. Так, у місті Куманакоа, штат Сукре, 22 квітня протестанти почали громити і грабувати магазини. Згідно з повідомленнями в соціальних мережах, деякі громадяни отримали поранення. У розпал карантину через пандемію коронавіруса жителі Венесуели зіткнулися з високими цінами, нестачею продуктів харчування, бензину, а ще й із зростанням курсу долара. Протести відбуваються на тлі карантинних обмежень, які були встановлені 16 березня режимом Ніколаса Мадуро, і нещодавно продовжених ще на місяць.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Духівник Путіна" став інкубатором смертельної хвороби.