Програма президента Володимира Зеленського “Країна у смартфоні” успішно реалізується. Зокрема, з'являються нові мобільні додатки, що дозволяють отримувати різні адміністративні послуги. Наприклад, перевірити штрафи. Тепер автолюбителям стало набагато простіше отримувати “листи щастя”, адже для цього запущено новий мобільний додаток.

автомобілі
автомобілі


На даний момент сервіс працює тільки для операційної системи iOS. Версія для Android буде офіційно випущена в травні. Він отримав назву “Штрафи UA”. Додаток забезпечує доступ до бази даних штрафів по всій країні. У ньому є кілька способів перевірити наявність непогашених стягнень. Зокрема, автолюбителі можуть скористатися пошуком за номером водійського посвідчення, за ідентифікаційним кодом, за серією та номером штрафу.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere


Додаток “Штрафи UA” дозволяє не тільки знайти штрафи, але і відразу ж оплатити їх. Після проведення транзакції, у ваш особистий кабінет надійде квитанція, яку ви зможете пред'явити при виникненні спірної ситуації. Таким чином, тепер не потрібно перевіряти штрафи за старими баз і стояти в черзі в касу банку або до терміналу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як пересуватися машиною на карантині, список заборон і документів.

Як повідомляв Знай. ua українські дороги закрили на карантин – куди не дістатися, онлайн-карта.

Також Знай.іа писав, що Геращенко пояснив, що загрожує новим "зайцевим" в Україні.