Відомий метеоролог Наталка Діденко розповіла, до якої погоди готуватися українцям 29 квітня. Синоптик заявляє, що завтра городники зможуть порадіти. На більшості території України збережеться тепло, але при цьому пройдуть дощі.
зокрема, до перших гроз потрібно приготуватися мешканцям західних областей. Діденко повідомляє, що на захід нашої країни насувається атмосферний фронт, який принесе дощову погоду. Опади можуть випасти практично у всіх містах регіону, аж до Вінниці. В інших містах ймовірність дощів порівняно невелика. Україна буде перебувати в зоні підвищеного атмосферного тиску.
По всій території України буде спостерігатися південно-західний вітер. У південній і центральній частині країни можуть бути сильні пориви, аж до штормових. Температура на заході та півночі України становитиме 18-24 градуси тепла вдень. На півдні і сході буде прохолодніше – від 14 до 19 градусів вище нуля. На морському узбережжі – до +14 градусів.
У Києві завтра очікується тепла, весняна погода. Вдень повітря прогріється до 22-24 градусів тепла, вночі 8-10 градусів вище нуля. Вітер – південно-західний. Ймовірність опадів невелика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві можуть відкрити ринки, але є нюанс - українців чекають жорсткі правила на базарах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко посадив на олівець Слончака за очманілі кулаки, як мер покарає забіякуватого соратника

Також «Знай.ua» писав, що Карантинні штрафи – чи доведеться платити 17 тисяч за шашлики на травневих

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще